Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Dystopisk thriller-serie vender snart tilbage

Dystopisk thriller-serie vender snart tilbage

12/05/2019 | Flixfilm

3 percent serie sci fi netflixNetflix har til juni premiere på tredje sæson af den dystopiske thriller-serie ‘3%’, hvor befolkningen har mulighed for at få et bedre liv, men først skal de igennem en grusom og unfair proces, hvor kun 3% af dem består og overlever.

‘3%’ sæson 3 har premiere på streamingtjenesten den 7. juni.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

Den brasilianske sci-fi-serie ‘3%’ handler om en verden ude i fremtiden, som er opdelt i ødelæggelse og velstand. Alle mennesker i ‘Inland’ har en chance for at leve et bedre liv i ‘Offshore’, men først skal de igennem grusomme tests.

Den nye sæson, som er på 8 episoder, starter et år efter slutningen på sæson 2, og “the Shell” er nu blevet et sted hvor alle er velkomne, men en drabelig sandstorm ødelægger alle muligheder for vand og mad. Med hungersnød i horisonten må beborerne beslutte hvem der får lov til at blive.

LÆS OGSÅ:   Spil 'Grand Theft Auto' med Netflix

Artiklen fortsætter under annoncen

Anmelder Frederikke Goth Fra Flixfilm.dk anmeldte ‘3%’ sæson 2 og kvitterede med 4 stjerner;

“Anden sæson af brasilianske ‘3%’ er uden de opfindsomme konkurrencer, men er til gengæld spækket med moralske spørgsmål og udfordringer. De første episoder er sløve i betrækket, men hold ud – spændingen fra sæson 1 vender tilbage,” skriver Frederikke i anmeldelsen, som kan læses her: Anmeldelse: ‘3%’ – sæson 2.

Se ‘3%‘ på Netflix Danmark. Sæson 3 får premiere den 7. juni..
Skriv kommentar