Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Dystre hemmeligheder hjemsøger kommende Netflix-gyser; ‘Things Heard & Seen’

Dystre hemmeligheder hjemsøger kommende Netflix-gyser; ‘Things Heard & Seen’

06/04/2021 | Flixfilm

Things Heard Seen gyser netflixEn ung kvinde opdager, at både hendes mand og deres nye hjem skjuler nogle dystre hemmeligheder i den kommende Netflix-gyser ‘Things Heard & Seen’, som får premiere på streamingtjenesten den 29. april.

Se traileren til den overnaturlige gyser nederst i artiklen.

I gyserfilmen, der er instrueret af Oscar-nominerede Shari Springer Berman og Robert Pulcini, flytter et par fra Manhattan og bosætter sig i en lille historisk landsby i Hudson Valley og selvom det hele virker meget romantisk til at starte med finder de de hurtigt ud af at huset gemmer på en mørk og grufuld hemmelighed – og at det er hjemsøgt!

Det er i hvert fald hvad det virker til at huset er i traileren, men det er meget uklart hvad der præcist foregår i det lille hjem.

LÆS OGSÅ:   Nyheder på Netflix i marts 2024

Rollen som den rædselsslagne hustru er tilfaldet Amanda Seyfried (‘Mank’) mens også James Norton (‘Little Women’), Natalia Dyer (‘Stranger Things’), Rhea Seehorn (‘Better Call Saul’) samt Oscar-vinder F. Murray Abraham (‘The Grand Budapest Hotel’) medvirker i ‘Things Heard & Seen’, der er baseret på Elizabeth Brundage kritikerroste roman. ‘All Things Cease to Appear’.

Artiklen fortsætter under annoncen

Selvom at horrorfilmen har nogle større kapaciteter bag, herunder skuespillere og instruktører, så har Netflix gået overraskende stille med lanceringen, så det bliver spændende at se hvorledes modtagelsen bliver hos Netflix-medlemmerne.

Se ‘Things Heard & Seen’ på Netflix Danmark fra den 29. april.
Skriv kommentar