Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » E.T. the Extra-Terrestrial

E.T. the Extra-Terrestrial

01/01/2021 | Flixfilm

E.T. the Extra-Terrestrial på Netflix

Produktionsår: 1982
Genre: Adventure, Family, Sci-Fi
Instruktion: Steven Spielberg
Skuespillere: Henry Thomas, Drew Barrymore, Peter Coyote
Spilletid: 115 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Handling: Steven Spielbergs filmhit fra 1982 fortæller den hjertevarme historie om det særlige bånd, 10-årige Elliot skaber til et rumvæsen, som han døber E.T.Se E.T. the Extra-Terrestrial på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

E.T. the Extra-Terrestrial havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til E.T. the Extra-Terrestrial på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om E.T. the Extra-Terrestrial ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at E.T. the Extra-Terrestrial stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame E.T. the Extra-Terrestrial, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til E.T. the Extra-Terrestrial er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar