Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » E.T. the Extra-Terrestrial

E.T. the Extra-Terrestrial

09/11/2018 | Ingen kommentarer

Se E.T. the Extra-Terrestrial på Netflix

Indspilningsår: 1982
Genre: Family, Sci-Fi
Instruktør: Steven Spielberg
Skuespillere: Dee Wallace, Henry Thomas, Peter Coyote, Robert MacNaughton
Spilletid: 115 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Resumé: Steven Spielbergs filmhit fra 1982 fortæller den hjertevarme historie om det særlige bånd, 10-årige Elliot skaber til et rumvæsen, som han døber E.T.


Se E.T. the Extra-Terrestrial på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


E.T. the Extra-Terrestrial havde premiere på Netflix Danmark den 9. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om E.T. the Extra-Terrestrial ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til E.T. the Extra-Terrestrial herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til E.T. the Extra-Terrestrial er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at E.T. the Extra-Terrestrial stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar