Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » E.T. the Extra-Terrestrial

E.T. the Extra-Terrestrial

09/11/2018 | Ingen kommentarer

Se E.T. the Extra-Terrestrial på Netflix

Indspilningsår: 1982
Genre: Family, Sci-Fi
Instruktør: Steven Spielberg
Skuespillere: Dee Wallace, Henry Thomas, Peter Coyote, Robert MacNaughton
Spilletid: 115 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Resumé: Steven Spielbergs filmhit fra 1982 fortæller den hjertevarme historie om det særlige bånd, 10-årige Elliot skaber til et rumvæsen, som han døber E.T.


Se E.T. the Extra-Terrestrial på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


E.T. the Extra-Terrestrial havde premiere på Netflix Danmark den 9. November, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om E.T. the Extra-Terrestrial ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til E.T. the Extra-Terrestrial herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til E.T. the Extra-Terrestrial er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at E.T. the Extra-Terrestrial stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore