Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » E-Team: Netflix-dokumentar om menneskerettigheder

E-Team: Netflix-dokumentar om menneskerettigheder

18/09/2014 | Flixfilm

e-team dokumentar netflixDen 24. oktober har Netflix eksklusiv premiere på dokumentaren E-Team, der handler om en gruppe menneskerettighedsforkæmpere. Læs mere om dokumentaren og se traileren herunder.

I dokumentaren E-Team giver Katy Chevigny (Deadline, Election Day) og Ross Kauffman (Born into Brothels) et sjældent indblik i menneskerettighedsforkæmperne – Anna Neistat, Ole Solvang, Peter Bouckaert og Fred Abrahams – privatliv og højdramatiske, risikofyldte arbejde i marken.

Som medlemmer af Emergencies Team (også kaldet E-Team), en afdeling for de mest respekterede internationale menneskerettighedsgrupper, rykker de frem så snart påstande om brud på menneskerettighederne ser dagens lys. De undersøger og finder de afgørende beviser, som dokumenterer forbrydelser og fanger verdens opmærksomhed. Herudover udfordrer holdet de ansvarlige beslutningstagere og stiller de dem ansvarlige for deres handlinger.

LÆS OGSÅ:   'Skruk' sæson 2 får premieredato

Vi får også tid med hvert enkelt af E-Team-medlemmerne derhjemme – lige fra en stille gård uden for Geneve til det travle urbane liv i Berlin og Paris – alt imens de jonglerer med det komplicerede familieliv og personlige forhold inden for deres arbejdslivs udsædvanlige udfordringer.

Filmen er instrueret af Katy Chevigny og Ross Kauffman, og er produceret af Marilyn Ness.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se den prisvindende E-Team på Netflix Danmark fra 24. oktober.
Skriv kommentar