Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

E-Team

25/10/2014 | Flixfilm

E-Team på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Documentary, War
Instruktion: Katy Chevigny, Ross Kauffman
Skuespillere: Anna Neistat, Ole Solvang, Peter Bouckaert
Spilletid: 88 min
Land: United States
Sprog: English, German, Arabic, Russian, French
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Modige eftersøgere fra Human Rights Watch sætter livet på spil for at dokumentere brutale diktatorers ulovlige overfald på civilbefolkningen.Se E-Team på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

E-Team havde premiere på Netflix Danmark den 25. oktober, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til E-Team på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om E-Team ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at E-Team stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame E-Team, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til E-Team er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar