Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Eagle Eye

Eagle Eye

01/09/2018 | Flixfilm

Se Eagle Eye på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Action, Mystery, Thriller
Instruktør: D.J. Caruso
Skuespillere: Shia LaBeouf, Michelle Monaghan, Rosario Dawson, Michael Chiklis
Spilletid: 118 min
Land: USA, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: En doven fyr uden mål med livet bliver uden at forstå hvorfor knyttet til en berygtet terroristcelle, og er derfor pludselig jaget af politiet.


Se Eagle Eye på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkEagle Eye havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Eagle Eye ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Eagle Eye herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Eagle Eye er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Eagle Eye stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar