Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Eagle Eye

Eagle Eye

20/09/2021 | Flixfilm

Eagle Eye på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Action, Mystery, Thriller
Instruktion: D.J. Caruso
Skuespillere: Shia LaBeouf, Michelle Monaghan, Rosario Dawson
Spilletid: 118 min
Land: Germany, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: En doven fyr uden mål med livet bliver uden at forstå hvorfor knyttet til en berygtet terroristcelle, og er derfor pludselig jaget af politiet.

Eagle Eye havde premiere på Netflix Danmark den 20. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Eagle Eye på YouTube.Se Eagle Eye på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Eagle Eye ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Eagle Eye stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Eagle Eye, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Eagle Eye er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar