Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Eagles of Death Metal: Nos Amis (Our Friends)

Eagles of Death Metal: Nos Amis (Our Friends)

01/08/2017 | Flixfilm

Se Eagles of Death Metal: Nos Amis (Our Friends) på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, Music
Instruktør: Colin Hanks
Skuespillere: Jesse Hughes, Josh Homme, Dave Catching, Matt McJunkins
Spilletid: 84 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Beskrivelse: Tre måneder efter et brutalt terrorangreb under Eagles of Death Metals koncert i Paris vender et følelsesladet band tilbage til den franske hovedstad for at optræde.


Se Eagles of Death Metal: Nos Amis (Our Friends) på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkEagles of Death Metal: Nos Amis (Our Friends) havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Eagles of Death Metal: Nos Amis (Our Friends) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Eagles of Death Metal: Nos Amis (Our Friends) herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Eagles of Death Metal: Nos Amis (Our Friends) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Eagles of Death Metal: Nos Amis (Our Friends) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar