Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Early Man

Early Man

26/02/2021 | Flixfilm

Early Man på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Nick Park
Skuespillere: Eddie Redmayne, Tom Hiddleston, Maisie Williams
Spilletid: 89 min
Land: United Kingdom, France, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Da stammens dal bliver invaderet af et bronzealderfolk, udfordrer en velmenende stenalderjæger dem til en fodboldkamp for at vinde landet tilbage.

Early Man havde premiere på Netflix Danmark den 26. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Early Man på YouTube.Se Early Man på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Early Man ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Early Man stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Early Man, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Early Man er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar