Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Earth and Blood

Earth and Blood

17/04/2020 | Flixfilm

Se Earth and Blood på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Action, Thriller
Instruktør: Julien Leclercq
Skuespillere: Sami Bouajila, Eriq Ebouaney, Samy Seghir, Sofia Lesaffre
Spilletid: 80 min
Land: France, Belgium
Sprog: French
IMDb-karakter: 4.9

Handling: En savværksejer og hans teenagedatter bliver involveret i en dødbringende konflikt, da en narkohandler gemmer stjålen kokain på deres fjerntliggende ejendom.Se Earth and Blood på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Earth and Blood (Jord og blod) havde premiere på Netflix Danmark den 17. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Earth and Blood (Jord og blod) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Earth and Blood:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Earth and Blood (Jord og blod) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Earth and Blood stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar