Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Earth and Blood

Earth and Blood

17/04/2020 | Flixfilm

Earth and Blood på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: Julien Leclercq
Skuespillere: Sami Bouajila, Eriq Ebouaney, Samy Seghir
Spilletid: 80 min
Land: France, Belgium
Sprog: French
IMDb-karakter: 5.2

Handling: En savværksejer og hans teenagedatter bliver involveret i en dødbringende konflikt, da en narkohandler gemmer stjålen kokain på deres fjerntliggende ejendom.

Earth and Blood (Jord og blod) havde premiere på Netflix Danmark den 17. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Earth and Blood på YouTube.Se Earth and Blood på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Earth and Blood (Jord og blod) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Earth and Blood stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Earth and Blood, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Earth and Blood (Jord og blod) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar