Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Earth from Above

Earth from Above

18/06/2015 | Flixfilm

Se Earth from Above på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Documentary
Instruktør: Renaud Delourme
Skuespillere: Bernard Giraudeau, Nils Hugon
Spilletid: 67 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: Over en periode på fire år har denne dokumentarserie om miljøet undersøgt de komplicerede økologiske udfordringer, vores planet står over for.


Se Earth from Above på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkEarth from Above havde premiere på Netflix Danmark den 18. juni, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Earth from Above ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Earth from Above herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Earth from Above er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Earth from Above stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar