Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Earth to Echo

Earth to Echo

14/10/2016 | Flixfilm

Se Earth to Echo på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Adventure, Family, Sci-Fi
Instruktør: Dave Green
Skuespillere: Teo Halm, Astro, Reese Hartwig, Ella Wahlestedt
Spilletid: 91 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: Fire venner begynder at få mærkelige beskeder i kode på deres mobiltelefoner, da et byggeprojekt bliver påbegyndt i deres kvarter.


Se Earth to Echo på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Earth to Echo havde premiere på Netflix Danmark den 14. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Earth to Echo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Earth to Echo:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Earth to Echo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Earth to Echo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar