Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Earth to Luna!

Earth to Luna!

10/04/2020 | Flixfilm

Se Earth to Luna! på Netflix

Indspilningsår: 2014–2017
Genre: Animation
Instruktør: N/A
Skuespillere: Alexia Avila, Raul Gomez, Eric Anderson, Paul Louis
Spilletid: N/A
Land: Brazil
Sprog: English, Portuguese
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Den 6-årige Luna, hendes bror Jupiter og kæledyret Clyde, der er nysgerrige på verden omkring dem og vilde med videnskab, går på opdagelse i naturen for at lære mere.Se Earth to Luna! på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Earth to Luna! (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Earth to Luna! (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Earth to Luna!:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Earth to Luna! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Earth to Luna! (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar