Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Earth

01/12/2013 | Flixfilm

Se Earth på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Documentary
Instruktør: Alastair Fothergill, Mark Linfield
Skuespillere: Anggun, James Earl Jones, Patrick Stewart, Ulrich Tukur
Spilletid: 90 min
Land: UK, Germany, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Beskrivelse: Denne naturdokumentar følger tre dyrefamilier i løbet af et år og viser, hvordan solen påvirker deres adfærd og vandring.


Se Earth på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkEarth havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Earth ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Earth herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Earth er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Earth stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar