Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Earthquake Bird

Earthquake Bird

15/11/2019 | Flixfilm

Se Earthquake Bird på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Crime, Drama, Mystery, Romance, Thriller
Instruktør: Wash Westmoreland
Skuespillere: Alicia Vikander, Kiki Sukezane, Kenichi Masuda, Chiaki Kawamo
Spilletid: 107 min
Land: UK, Japan, USA
Sprog: English, Japanese
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: I 1980'ernes Tokyo bliver en gådefuld udlandssvensker mistænkt for at have dræbt sin ven, som er blevet væk efter et trekantsdrama med en lokal fotograf.Se Earthquake Bird på NetflixAnmeldelse: Earthquake Bird

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Earthquake Bird havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Earthquake Bird ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Earthquake Bird:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Earthquake Bird er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Earthquake Bird stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar