Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Earthquake Bird

Earthquake Bird

15/11/2019 | Flixfilm

Earthquake Bird på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: Wash Westmoreland
Skuespillere: Alicia Vikander, Kiki Sukezane, Kenichi Masuda
Spilletid: 107 min
Land: United Kingdom, Japan, United States
Sprog: English, Japanese
IMDb-karakter: 5.9

Handling: I 1980'ernes Tokyo bliver en gådefuld udlandssvensker mistænkt for at have dræbt sin ven, som er blevet væk efter et trekantsdrama med en lokal fotograf.

Earthquake Bird havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Earthquake Bird på YouTube.Se Earthquake Bird på NetflixAnmeldelse: Earthquake Bird

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Earthquake Bird ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Earthquake Bird stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Earthquake Bird, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Earthquake Bird er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar