Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Earthstorm

Earthstorm

27/10/2022 | Flixfilm

Earthstorm på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Documentary
Instruktion: N/A
Skuespillere: Mimî M. Khayisa, Kyanna Parsons-Perez, Brandon Clement
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Stormjægere, overlevende og nødhjælpere fortæller om deres rystende oplevelser med vulkaner, tornadoer, orkaner og jordskælv.

Earthstorm (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 27. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Earthstorm på YouTube.Se Earthstorm på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Earthstorm (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Earthstorm (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Earthstorm, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Earthstorm er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar