Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Earwig and the Witch

Earwig and the Witch

18/11/2021 | Flixfilm

Earwig and the Witch på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Animation, Adventure, Family
Instruktion: Gorô Miyazaki
Skuespillere: Jazmín Abuín, JB Blanc, Tom Bromhead
Spilletid: 82 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 4.7

Handling: En viljestærk ung pige, som er vokset op på et børnehjem, opdager, at hun har magiske kræfter, efter hun bliver adopteret af en egoistisk heks.

Earwig and the Witch havde premiere på Netflix Danmark den 18. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Earwig and the Witch på YouTube.Se Earwig and the Witch på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Earwig and the Witch ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Earwig and the Witch stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Earwig and the Witch, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Earwig and the Witch er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar