Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » East Jerusalem West Jerusalem

East Jerusalem West Jerusalem

15/09/2016 | Flixfilm

East Jerusalem West Jerusalem på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Documentary, Music
Instruktion: Henrique Cymerman, Erez Miller
Skuespillere: Fadi Awad, Mira Awad, David Broza
Spilletid: 1 min
Land: Israel
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Denne musikalske dokumentar følger den israelske singer-songwriter David Broza, mens han indspiller et nyt album med både israelske og palæstinensiske musikere.

East Jerusalem West Jerusalem havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til East Jerusalem West Jerusalem på YouTube.Se East Jerusalem West Jerusalem på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om East Jerusalem West Jerusalem ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at East Jerusalem West Jerusalem stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame East Jerusalem West Jerusalem, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til East Jerusalem West Jerusalem er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar