Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » East Jerusalem West Jerusalem

East Jerusalem West Jerusalem

15/09/2016 | Ingen kommentarer

Se East Jerusalem West Jerusalem på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary, Music
Instruktør: Henrique Cymerman, Erez Miller
Skuespillere: Fadi Awad, Mira Awad, David Broza, Steve Earle
Spilletid: 80 min
Land: Israel
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Resumé: Denne musikalske dokumentar følger den israelske singer-songwriter David Broza, mens han indspiller et nyt album med både israelske og palæstinensiske musikere.


Se East Jerusalem West Jerusalem på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


East Jerusalem West Jerusalem havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om East Jerusalem West Jerusalem ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til East Jerusalem West Jerusalem herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til East Jerusalem West Jerusalem er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at East Jerusalem West Jerusalem stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar