Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » East of Sweden

East of Sweden

29/08/2022 | Flixfilm

East of Sweden på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Efter en tragisk ulykke på et nordgående tog står to mænd overfor et moralsk dilemma, der kan ændre deres liv for altid.

East of Sweden havde premiere på Netflix Danmark den 29. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til East of Sweden på YouTube.Se East of Sweden på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om East of Sweden ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at East of Sweden stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame East of Sweden, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til East of Sweden er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar