Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Eastsiders

Eastsiders

01/12/2019 | Flixfilm

Se Eastsiders på Netflix

Indspilningsår: 2012–
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Kit Williamson, Van Hansis, Matthew McKelligon, John Halbach
Spilletid: 115 min
Land: USA
Sprog: English, Swiss German
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Cal beder sine venner om hjælp gennem en overordentlig mørk periode, da han opdager, at hans partner Thom har bedraget ham.Se Eastsiders på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Eastsiders (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Eastsiders (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Eastsiders:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Eastsiders er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Eastsiders (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar