Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Eastsiders

Eastsiders

01/12/2019 | Flixfilm

Eastsiders på Netflix

Produktionsår: 2012–
Genre: Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Kit Williamson, Van Hansis, Matthew McKelligon
Spilletid: 115 min
Land: United States
Sprog: English, Swiss German
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Cal beder sine venner om hjælp gennem en overordentlig mørk periode, da han opdager, at hans partner Thom har bedraget ham.

Eastsiders (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Eastsiders på YouTube.Se Eastsiders på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Eastsiders (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Eastsiders (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Eastsiders, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Eastsiders er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar