Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Eastwood Directs: The Untold Story

Eastwood Directs: The Untold Story

19/03/2014 | Flixfilm

Se Eastwood Directs: The Untold Story på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary
Instruktør: Richard Schickel
Skuespillere: Kevin Bacon, John Calley, Kevin Costner
Spilletid: 65 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Filmhistorikeren Richard Schickels dokumentar fokuserer på Clint Eastwoods store præstationer som instruktør af eftertænksomme, kunstneriske film.

Eastwood Directs: The Untold Story havde premiere på Netflix Danmark den 19. marts, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Eastwood Directs: The Untold Story på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Eastwood Directs: The Untold Story ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Eastwood Directs: The Untold Story stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Eastwood Directs: The Untold Story, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Eastwood Directs: The Untold Story er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar