Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Easy A

18/03/2021 | Flixfilm

Easy A på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Will Gluck
Skuespillere: Emma Stone, Amanda Bynes, Penn Badgley
Spilletid: 92 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Olive beslutter at gøre noget for sin popularitet, ved at lade som om hun er let at score, og hun nyder sin nye status, indtil hun må overveje, om det er det hele værd.Se Easy A på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Easy A havde premiere på Netflix Danmark den 18. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Easy A på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Easy A ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Easy A stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Easy A, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Easy A er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar