Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Easy-Bake Battle: The Home Cooking Competition

Easy-Bake Battle: The Home Cooking Competition

12/10/2022 | Flixfilm

Easy-Bake Battle: The Home Cooking Competition på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Talentfulde amatørkokke sætter deres evner og kreativitet på prøve med hurtige og nemme retter, der er vildt lækre — og værdige til en stor pengepræmie.

Easy-Bake Battle: The Home Cooking Competition (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 12. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Easy-Bake Battle: The Home Cooking Competition på YouTube.Se Easy-Bake Battle: The Home Cooking Competition på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Easy-Bake Battle: The Home Cooking Competition (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Easy-Bake Battle: The Home Cooking Competition (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Easy-Bake Battle: The Home Cooking Competition, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Easy-Bake Battle: The Home Cooking Competition er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar