Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Easy Living

Easy Living

01/05/2016 | Flixfilm

Se Easy Living på Netflix

Indspilningsår: 2015–2018
Genre: Action, Drama, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Szabolcs Thuróczy, Eszter Ónodi, Renátó Olasz, Laura Döbrösi
Spilletid: 60 min
Land: Hungary
Sprog: Hungarian
IMDb-karakter: 8.9

Beskrivelse: Tapio er ved at drukne i gæld og lænket til sin ødsle kone. For at forsørge sin familie udfører han risikable job for den kriminelle Eki.


Se Easy Living på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Easy Living havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Easy Living ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Easy Living:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Easy Living er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Easy Living stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar