Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Easy Living

Easy Living

01/05/2016 | Flixfilm

Easy Living på Netflix

Produktionsår: 1937
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Mitchell Leisen
Skuespillere: Jean Arthur, Edward Arnold, Ray Milland
Spilletid: 88 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Tapio er ved at drukne i gæld og lænket til sin ødsle kone. For at forsørge sin familie udfører han risikable job for den kriminelle Eki.

Easy Living havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Easy Living på YouTube.Se Easy Living på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Easy Living ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Easy Living stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Easy Living, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Easy Living er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar