Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Easy Money

Easy Money

15/01/2014 | Flixfilm

Se Easy Money på Netflix

Indspilningsår: 1983
Genre: Comedy
Instruktør: James Signorelli
Skuespillere: Rodney Dangerfield, Joe Pesci, Geraldine Fitzgerald, Candice Azzara
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Johan mænger sig med overklassen, men hans økonomiske situation er langt fra god. Derfor fristes han, da han tilbydes en lukrativ deal med at hvidvaske kokainpenge.


Se Easy Money på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkEasy Money havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Easy Money ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Easy Money herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Easy Money er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Easy Money stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar