Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Snabba Cash

Snabba Cash

05/01/2022 | Flixfilm

Snabba Cash på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: Daniel Espinosa
Skuespillere: Joel Kinnaman, Matias Varela, Dragomir Mrsic
Spilletid: 124 min
Land: Sweden, Germany, Denmark, France
Sprog: Swedish, Serbian, Spanish, English, German
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Johan mænger sig med overklassen, men hans økonomiske situation er langt fra god. Derfor fristes han, da han tilbydes en lukrativ deal med at hvidvaske kokainpenge.

Snabba Cash havde premiere på Netflix Danmark den 5. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Snabba Cash på YouTube.Se Snabba Cash på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Snabba Cash ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Snabba Cash stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Snabba Cash, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Snabba Cash er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar