Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Easy Rider

Easy Rider

31/03/2017 | Flixfilm

Se Easy Rider på Netflix

Indspilningsår: 1969
Genre: Adventure, Drama
Instruktør: Dennis Hopper
Skuespillere: Peter Fonda, Dennis Hopper, Antonio Mendoza, Phil Spector
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish, Greek, Ancient (to 1453)
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: I denne klassiker hopper to frisindede hippier på deres motorcykler og kører på tværs af USA og samler en fordrukken advokat op på vejen.


Se Easy Rider på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Easy Rider havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Easy Rider ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Easy Rider:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Easy Rider er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Easy Rider stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar