Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Eat Pray Love

Eat Pray Love

20/01/2016 | Flixfilm

Se Eat Pray Love på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Biography, Drama, Romance
Instruktør: Ryan Murphy
Skuespillere: Julia Roberts, I. Gusti Ayu Puspawati, Hadi Subiyanto, Billy Crudup
Spilletid: 133 min
Land: USA
Sprog: English, Italian, Portuguese
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: Liz prøver at få styr på sig selv og sit liv efter en skilsmisse og bestemmer sig for at rejse rundt i verden efter god mad, spiritualitet og ægte kærlighed.


Se Eat Pray Love på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkEat Pray Love havde premiere på Netflix Danmark den 20. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Eat Pray Love ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Eat Pray Love herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Eat Pray Love er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Eat Pray Love stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar