Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Eat Pray Love

Eat Pray Love

20/01/2016 | Flixfilm

Se Eat Pray Love på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Biography, Drama, Romance
Instruktør: Ryan Murphy
Skuespillere: Julia Roberts, I. Gusti Ayu Puspawati, Hadi Subiyanto, Billy Crudup
Spilletid: 133 min
Land: USA
Sprog: English, Italian, Portuguese
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Liz prøver at få styr på sig selv og sit liv efter en skilsmisse og bestemmer sig for at rejse rundt i verden efter god mad, spiritualitet og ægte kærlighed.

Eat Pray Love havde premiere på Netflix Danmark den 20. januar, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Eat Pray Love på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Eat Pray Love ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Eat Pray Love stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Eat Pray Love, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Eat Pray Love er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar