Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Eat the Rich: The GameStop Saga

Eat the Rich: The GameStop Saga

28/09/2022 | Flixfilm

Eat the Rich: The GameStop Saga på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary
Instruktion: N/A
Skuespillere: Daniel Wilson, Diana Wilson, Peter Sasaki
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: En gruppe amatørinvestorer lægger en dristig plan om at blive rige i en fart og skabe ravage på aktiemarkedet. Men vil det lykkes dem at få Wall Street ned med nakken?

Eat the Rich: The GameStop Saga (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Eat the Rich: The GameStop Saga på YouTube.Se Eat the Rich: The GameStop Saga på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Eat the Rich: The GameStop Saga (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Eat the Rich: The GameStop Saga (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Eat the Rich: The GameStop Saga, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Eat the Rich: The GameStop Saga er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar