Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Eating Out: All You Can Eat

Eating Out: All You Can Eat

17/06/2014 | Ingen kommentarer

Se Eating Out: All You Can Eat på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Glenn Gaylord
Skuespillere: Rebekah Kochan, Daniel Skelton, Chris Salvatore, Michael E.R. Walker
Spilletid: 80 min
Land: USA
Sprog: English, Vietnamese
IMDb-karakter: 5.9

Resumé: For at fange den lækre Zacks opmærksomhed bruger Casey et billede af sin vens ekskæreste Ryan til sin online-profil. Det er en god ide. Indtil Ryan selv dukker op.


Se Eating Out: All You Can Eat på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Eating Out: All You Can Eat havde premiere på Netflix Danmark den 17. juni, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Eating Out: All You Can Eat ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Eating Out: All You Can Eat herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Eating Out: All You Can Eat er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Eating Out: All You Can Eat stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar