Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Eating Out: All You Can Eat

Eating Out: All You Can Eat

17/06/2014 | Flixfilm

Se Eating Out: All You Can Eat på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Glenn Gaylord
Skuespillere: Rebekah Kochan, Daniel Skelton, Chris Salvatore, Michael E.R. Walker
Spilletid: 80 min
Land: USA
Sprog: English, Vietnamese
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: For at fange den lækre Zacks opmærksomhed bruger Casey et billede af sin vens ekskæreste Ryan til sin online-profil. Det er en god ide. Indtil Ryan selv dukker op.


Se Eating Out: All You Can Eat på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkEating Out: All You Can Eat havde premiere på Netflix Danmark den 17. juni, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Eating Out: All You Can Eat ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Eating Out: All You Can Eat herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Eating Out: All You Can Eat er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Eating Out: All You Can Eat stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar