Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Eating Out: Drama Camp

Eating Out: Drama Camp

17/06/2014 | Ingen kommentarer

Se Eating Out: Drama Camp på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Comedy
Instruktør: Q. Allan Brocka
Skuespillere: Chris Salvatore, Daniel Skelton, Aaron Milo, Lilach Mendelovich
Spilletid: 91 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Resumé: De ulykkelige elskende møder deres skæbner i Dick Dickeys Drama Camp. Det begynder med de lækre, vordende skuespillere Zack og Benji.


Se Eating Out: Drama Camp på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Eating Out: Drama Camp havde premiere på Netflix Danmark den 17. juni, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Eating Out: Drama Camp ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Eating Out: Drama Camp herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Eating Out: Drama Camp er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Eating Out: Drama Camp stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar