Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Eating Out: Drama Camp

Eating Out: Drama Camp

17/06/2014 | Ingen kommentarer

Se Eating Out: Drama Camp på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Comedy
Instruktør: Q. Allan Brocka
Skuespillere: Chris Salvatore, Daniel Skelton, Aaron Milo, Lilach Mendelovich
Spilletid: 91 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Resumé: De ulykkelige elskende møder deres skæbner i Dick Dickeys Drama Camp. Det begynder med de lækre, vordende skuespillere Zack og Benji.


Se Eating Out: Drama Camp på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Eating Out: Drama Camp havde premiere på Netflix Danmark den 17. juni, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Eating Out: Drama Camp ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Eating Out: Drama Camp herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Eating Out: Drama Camp er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Eating Out: Drama Camp stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar