Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Eating Out: Drama Camp

Eating Out: Drama Camp

17/06/2014 | Flixfilm

Eating Out: Drama Camp på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Comedy
Instruktion: Q. Allan Brocka
Skuespillere: Chris Salvatore, Daniel Skelton, Aaron Milo
Spilletid: 91 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: De ulykkelige elskende møder deres skæbner i Dick Dickeys Drama Camp. Det begynder med de lækre, vordende skuespillere Zack og Benji.

Eating Out: Drama Camp havde premiere på Netflix Danmark den 17. juni, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Eating Out: Drama Camp på YouTube.Se Eating Out: Drama Camp på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Eating Out: Drama Camp ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Eating Out: Drama Camp stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Eating Out: Drama Camp, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Eating Out: Drama Camp er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar