Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Eating Out: The Open Weekend

Eating Out: The Open Weekend

17/06/2014 | Ingen kommentarer

Se Eating Out: The Open Weekend på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Comedy
Instruktør: Q. Allan Brocka
Skuespillere: Aaron Milo, Chris Puckett, Chris Salvatore, Harmony Santana
Spilletid: 82 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.3

Resumé: Under en ferie i Palm Springs skaber de sexede ekskærester Zack og Casey jalousi med deres nye kærester, og Lily og Penny skændes på grund af en bartender.


Se Eating Out: The Open Weekend på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Eating Out: The Open Weekend havde premiere på Netflix Danmark den 17. juni, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Eating Out: The Open Weekend ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Eating Out: The Open Weekend herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Eating Out: The Open Weekend er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Eating Out: The Open Weekend stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar