Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Echo in the Canyon

Echo in the Canyon

01/10/2021 | Flixfilm

Echo in the Canyon på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Documentary, Music
Instruktion: Andrew Slater
Skuespillere: Lou Adler, Fiona Apple, The Beach Boys
Spilletid: 82 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: En rørende dokumentar, der ser tilbage på midten af 1960'erne, da Hollywoods Laurel Canyon var det kreative omdrejningspunkt for unge, nyskabende musikere.

Echo in the Canyon havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Echo in the Canyon på YouTube.Se Echo in the Canyon på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Echo in the Canyon ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Echo in the Canyon stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Echo in the Canyon, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Echo in the Canyon er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar