Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Echoes From The Dead

Echoes From The Dead

20/11/2019 | Flixfilm

Se Echoes From The Dead på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Daniel Alfredson
Skuespillere: Lena Endre, Tord Peterson, Thomas W. Gabrielsson, Iggy Malmborg
Spilletid: 99 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: En nedtrykt mor besøger sin fremmedgjorte far, som hun stadig mener er skyld i hendes søns forsvinden. Her finder hun et spor i det årtier gamle mysterium.Se Echoes From The Dead på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Echoes From The Dead havde premiere på Netflix Danmark den 20. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Echoes From The Dead ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Echoes From The Dead:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Echoes From The Dead er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Echoes From The Dead stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar