Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Echoes From The Dead

Echoes From The Dead

20/11/2019 | Flixfilm

Echoes From The Dead på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Drama, Mystery, Thriller
Instruktion: Daniel Alfredson
Skuespillere: Lena Endre, Tord Peterson, Thomas W. Gabrielsson
Spilletid: 99 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 5.7

Handling: En nedtrykt mor besøger sin fremmedgjorte far, som hun stadig mener er skyld i hendes søns forsvinden. Her finder hun et spor i det årtier gamle mysterium.

Echoes From The Dead havde premiere på Netflix Danmark den 20. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Echoes From The Dead på YouTube.Se Echoes From The Dead på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Echoes From The Dead ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Echoes From The Dead stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Echoes From The Dead, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Echoes From The Dead er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar