Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Echoes

19/08/2022 | Flixfilm

Echoes på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Drama, Mystery, Thriller
Instruktion: N/A
Skuespillere: Michelle Monaghan, Matt Bomer, Karen Robinson
Spilletid: N/A
Land: Australia, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: De enæggede tvillinger Leni og Gina har i hemmelighed byttet identitet i årevis. Men da den ene søster forsvinder, begynder begges liv at falde fra hinanden.

Echoes (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 19. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Echoes på YouTube.Se Echoes på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Echoes (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Echoes (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Echoes, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Echoes er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar