Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

eCupid

17/03/2014 | Flixfilm

Se eCupid på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Romance
Instruktør: J.C. Calciano
Skuespillere: Houston Rhines, Noah Schuffman, Matt Lewis, Andy Anderson
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: En udbrændt bøsse i et langvarigt forhold får chancen for at sætte lidt kulør på sit kærlighedsliv, da han opdager en mystisk dating-app med navnet eCupid.

eCupid havde premiere på Netflix Danmark den 17. marts, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se eCupid på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om eCupid ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at eCupid stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame eCupid, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til eCupid er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar