Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Ed Wood

01/08/2014 | Flixfilm

Se Ed Wood på Netflix

Indspilningsår: 1994
Genre: Biography, Comedy, Drama
Instruktør: Tim Burton
Skuespillere: Johnny Depp, Martin Landau, Sarah Jessica Parker, Patricia Arquette
Spilletid: 127 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Beskrivelse: Ed Wood, en godmodig grinbider med et glad sind, er udråbt til historiens værste instruktør – og han lavede bestemt film, der bekræftede det.


Se Ed Wood på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkEd Wood havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ed Wood ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ed Wood herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ed Wood er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ed Wood stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar