Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Eddie Murphy: Delirious

Eddie Murphy: Delirious

15/04/2018 | Ingen kommentarer

Se Eddie Murphy: Delirious på Netflix

Indspilningsår: 1983
Genre: Documentary, Comedy
Instruktør: Bruce Gowers
Skuespillere: Eddie Murphy, James Argiro
Spilletid: 69 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Resumé: I dette liveshow fra 1983 viser Eddie Murphy prøver på det talent, der gjorde ham kendt som stand-up-komiker. Showet er fuld af ucensurerede observationer og parodier.


Se Eddie Murphy: Delirious på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Eddie Murphy: Delirious havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Eddie Murphy: Delirious ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Eddie Murphy: Delirious herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Eddie Murphy: Delirious er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Eddie Murphy: Delirious stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar