Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Eddie Murphys ‘Beverly Hills Cop 4’ lander hos Netflix

Eddie Murphys ‘Beverly Hills Cop 4’ lander hos Netflix

15/11/2019 | Flixfilm

Beverly Hills Cop 4 netflix eddie murphy danmarkDer har i mange år været rygter om, at en forsættelse til de populære ‘Beverly Hills Cop’-film om den smarte betjent Axel Foley var på tegnebrættet.

Nu kan Netflix imidlertid afsløre, at de har købt rettighederne til en ny omgang ‘Beverly Hills Cop’ aka ‘Frækkere end politiet tillader’, der dermed vil blive den fjerde film i rækken.

Det bekræfter Netflix i en pressemeddelelse til Flixfilm.

Den amerikanske komiker Eddie Murphy vil naturligvis være tilbage i rollen som Axel Foley i den nye film, der også vil have en anden veteran med ombord – nemlig Jerry Bruckheimer, der var med til at producere de første to oprindelige ‘Beverly Hills Cop’-film. Han har endvidere været med til at skabe ‘Flashdance’, ‘Top Gun’, ‘The Rock’, ‘Con Air’, ‘Armageddon’, ‘Enemy of the State’ med flere.

LÆS OGSÅ   Kom i form med Netflix

Artiklen fortsætter under annoncen

Optagelserne til ‘Beverly Hills Cop 4’ er endnu ikke begyndt, men annonceringen kommer på et perfekt tidspunkt da Eddie Murphy har oplevet et større comeback efter sin rolle i Netflix-film ‘Dolemite Is My Name‘, der er blevet rost fra alle sider. Samtidig har komikeren også planer om at vende tilbage til stand-up-scenen hvor hele Eddie Murphys karriere startede i 1980erne.

Eddie Murphy også på vej i en opfølger til ‘Coming To America’, som Netflix dog ikke har købt de eksklusive rettigheder til.

Der er ingen oplysninger om hvornår man kan forvente at se ‘Beverly Hills Cop 4’ på Netflix Danmark.1 kommentar til Eddie Murphys ‘Beverly Hills Cop 4’ lander hos Netflix

  1. Poul - kl. 20:22, 16-11-2019:

    Er det blevet forbudt at lave nye originale film i hollywood? Det er jo den ene mere pinlige opfølger efter den anden de sender ned af samlebåndet:/

Skriv kommentar