Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Eden

27/05/2021 | Flixfilm

Eden på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Marika Kôno, Kentarô Itô, Kyôko Hikami
Spilletid: 1 min
Land: United States, Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 6.6

Handling: En menneskepige, der er opvokset hos robotter, opdager mørke hemmeligheder bag hendes smukke, utopiske verden, hvor menneskeheden er så godt som forsvundet.Se Eden på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Eden (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 27. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Eden på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Eden (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Eden (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Eden, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Eden er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar