Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Edens Zero

Edens Zero

27/11/2021 | Flixfilm

Edens Zero på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Takuma Terashima, Mikako Komatsu, Rie Kugimiya
Spilletid: N/A
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Om bord på Edens Zero drager en ensom dreng, der kan betvinge tyngdekraften, ud på et eventyr for at finde den sagnomspundne rumgudinde Moder.

Edens Zero (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 27. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Edens Zero på YouTube.Se Edens Zero på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Edens Zero (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Edens Zero (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Edens Zero, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Edens Zero er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar