Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Edge of Darkness

Edge of Darkness

20/12/2013 | Flixfilm

Se Edge of Darkness på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Martin Campbell
Skuespillere: Mel Gibson, Ray Winstone, Danny Huston, Bojana Novakovic
Spilletid: 117 min
Land: UK, USA
Sprog: Latin, French, English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Den hårdkogte kriminaldetektiv Thomas Craven bliver sat på sin hårdeste opgave nogensinde; Find hans egen datters morder. Efterforskningen afslører at datteren levede et hemmeligt liv.


Se Edge of Darkness på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkEdge of Darkness havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Edge of Darkness ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Edge of Darkness herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Edge of Darkness er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Edge of Darkness stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar