Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Edge of Fear

Edge of Fear

01/08/2018 | Flixfilm

Se Edge of Fear på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Action, Thriller
Instruktør: Bobby Roth
Skuespillere: Rockmond Dunbar, Zhu Zhu, Shen Lin, Robert Knepper
Spilletid: 91 min
Land: USA
Sprog: English, Chinese
IMDb-karakter: 4.4

Handling: Under en ferie i vildmarken kidnapper en bande psykopatiske kriminelle en kvinde og overfalder hendes mand, som må opbyde al sin styrke for at redde hende.

Edge of Fear havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Edge of Fear på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Edge of Fear ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Edge of Fear stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Edge of Fear, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Edge of Fear er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Edge of Fear

  1. Kim - kl. 13:34, 04-08-2018:

    Kan ikke ses på Netflix

    Skriv kommentar