Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Edge of Fear

Edge of Fear

01/08/2018 | Flixfilm

Se Edge of Fear på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Thriller
Instruktør: Bobby Roth
Skuespillere: Rockmond Dunbar, Zhu Zhu, Shen Lin, Robert Knepper
Spilletid: 91 min
Land: USA
Sprog: English, Chinese
IMDb-karakter: 4.4

Beskrivelse: Under en ferie i vildmarken kidnapper en bande psykopatiske kriminelle en kvinde og overfalder hendes mand, som må opbyde al sin styrke for at redde hende.


Se Edge of Fear på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkEdge of Fear havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Edge of Fear ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Edge of Fear herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Edge of Fear er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Edge of Fear stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Edge of Fear

  1. Kim - kl. 13:34, 04-08-2018:

    Kan ikke ses på Netflix

    Skriv kommentar