Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Edge of Tomorrow

Edge of Tomorrow

01/08/2019 | Flixfilm

Se Edge of Tomorrow på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: Doug Liman
Skuespillere: Tom Cruise, Emily Blunt, Brendan Gleeson, Bill Paxton
Spilletid: 113 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Beskrivelse: Mens Jorden bekæmper en invasion fra rummet, dræbes Bill Cage i kamp, og en tidsløkke tvinger ham til at opleve hans sidste dag igen og igen.Se Edge of Tomorrow på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Edge of Tomorrow havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Edge of Tomorrow ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Edge of Tomorrow:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Edge of Tomorrow er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Edge of Tomorrow stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar