Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Edoardo Ferrario: Temi Caldi

Edoardo Ferrario: Temi Caldi

15/03/2019 | Ingen kommentarer

Se Edoardo Ferrario: Temi Caldi på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: N/A
Instruktør: Francesco Imperato
Skuespillere: Edoardo Ferrario
Spilletid: 65 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: N/A

Resumé: Den italienske komiker Edoardo Ferrario kommenterer livet omkring de 30, global transport, de sociale medier og folk, der kan lide fadøl.


Se Edoardo Ferrario: Temi Caldi på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Edoardo Ferrario: Temi Caldi havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Edoardo Ferrario: Temi Caldi ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Edoardo Ferrario: Temi Caldi herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Edoardo Ferrario: Temi Caldi er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Edoardo Ferrario: Temi Caldi stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore