Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Edoardo Ferrario: Temi Caldi

Edoardo Ferrario: Temi Caldi

15/03/2019 | Flixfilm

Se Edoardo Ferrario: Temi Caldi på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktør: Francesco Imperato
Skuespillere: Edoardo Ferrario
Spilletid: 65 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Den italienske komiker Edoardo Ferrario kommenterer livet omkring de 30, global transport, de sociale medier og folk, der kan lide fadøl.


Se Edoardo Ferrario: Temi Caldi på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkEdoardo Ferrario: Temi Caldi havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Edoardo Ferrario: Temi Caldi ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Edoardo Ferrario: Temi Caldi herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Edoardo Ferrario: Temi Caldi er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Edoardo Ferrario: Temi Caldi stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar