Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Edoardo Ferrario: Temi Caldi

Edoardo Ferrario: Temi Caldi

15/03/2019 | Flixfilm

Edoardo Ferrario: Temi Caldi på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktion: Francesco Imperato
Skuespillere: Edoardo Ferrario
Spilletid: 65 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Den italienske komiker Edoardo Ferrario kommenterer livet omkring de 30, global transport, de sociale medier og folk, der kan lide fadøl.

Edoardo Ferrario: Temi Caldi havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Edoardo Ferrario: Temi Caldi på YouTube.Se Edoardo Ferrario: Temi Caldi på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Edoardo Ferrario: Temi Caldi ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Edoardo Ferrario: Temi Caldi stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Edoardo Ferrario: Temi Caldi, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Edoardo Ferrario: Temi Caldi er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar