Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Education Amoureuse de Valentin

Education Amoureuse de Valentin

22/01/2022 | Flixfilm

Education Amoureuse de Valentin på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Efter mange forsøg på at finde en hustru gifter Valentin sig omsider med en kvinde, der er lige så genert som ham. Men inden længe er han ikke hendes eneste kærlighed.

Education Amoureuse de Valentin havde premiere på Netflix Danmark den 22. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Education Amoureuse de Valentin på YouTube.Se Education Amoureuse de Valentin på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Education Amoureuse de Valentin ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Education Amoureuse de Valentin stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Education Amoureuse de Valentin, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Education Amoureuse de Valentin er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar