Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Eena Meena Deeka

Eena Meena Deeka

01/04/2018 | Flixfilm

Se Eena Meena Deeka på Netflix

Indspilningsår: 1994
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktør: David Dhawan
Skuespillere: Vinod Khanna, Rishi Kapoor, Juhi Chawla, Kader Khan
Spilletid: 133 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 4.7

Handling: En sulten ræv og tre overraskende snarrådige fugle vender dyreriget på hovedet i denne livlige animerede serie.

Eena Meena Deeka (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Eena Meena Deeka på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Eena Meena Deeka (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Eena Meena Deeka (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Eena Meena Deeka, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Eena Meena Deeka er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar