Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Eerie

26/07/2019 | Flixfilm

Se Eerie på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: Mikhail Red
Skuespillere: Bea Alonzo, Charo Santos-Concio, Jake Cuenca, Maxene Magalona
Spilletid: 101 min
Land: Philippines, Singapore
Sprog: Filipino, Tagalog
IMDb-karakter: 4.7

Handling: Da en elevs selvmord ryster en katolsk pigeskole, bliver klosterets frygtelige fortid afsløret med hjælp fra en clairvoyant vejleder og et spøgelse.

Eerie havde premiere på Netflix Danmark den 26. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Eerie på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Eerie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Eerie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Eerie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Eerie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.2 kommentarer til Eerie

  1. Martha - kl. 16:19, 28-07-2019:

    Hej Netflix jeg savner supernatural på Netflix hils fra martha kokholm

  2. Mads - kl. 22:06, 28-07-2019:

    Sorry Matha.
    Det her er ikke Netflix men flixfilm, siden her har intet at skulle have sagt i forhold til indholdet på Netflix.

    Skriv kommentar