Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Eerie

26/07/2019 | Flixfilm

Eerie på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktion: Mikhail Red
Skuespillere: Bea Alonzo, Charo Santos-Concio, Jake Cuenca
Spilletid: 101 min
Land: Philippines, Singapore
Sprog: English, Tagalog, Filipino
IMDb-karakter: 4.7

Handling: Da en elevs selvmord ryster en katolsk pigeskole, bliver klosterets frygtelige fortid afsløret med hjælp fra en clairvoyant vejleder og et spøgelse.Se Eerie på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Eerie havde premiere på Netflix Danmark den 26. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Eerie på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Eerie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Eerie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Eerie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Eerie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.2 kommentarer til Eerie

  1. Martha - kl. 16:19, 28-07-2019:

    Hej Netflix jeg savner supernatural på Netflix hils fra martha kokholm

  2. Mads - kl. 22:06, 28-07-2019:

    Sorry Matha.
    Det her er ikke Netflix men flixfilm, siden her har intet at skulle have sagt i forhold til indholdet på Netflix.

Skriv kommentar