Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Efter Brylluppet

Efter Brylluppet

01/11/2019 | Flixfilm

Efter Brylluppet på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Jacob har viet sit liv til at hjælpe gadebørn i Indien. Da en lukning truer det børnehjem, han leder, får han et usædvanligt tilbud fra en dansker på visse betingelser.

Efter Brylluppet (After the Wedding) havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Efter Brylluppet på YouTube.Se Efter Brylluppet på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Efter Brylluppet (After the Wedding) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Efter Brylluppet stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Efter Brylluppet, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Efter Brylluppet (After the Wedding) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar