Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Efter kritik: Netflix udsætter doku om Harry og Meghan til 2023

Efter kritik: Netflix udsætter doku om Harry og Meghan til 2023

18/10/2022 | Flixfilm
The Crown sæson 5

Streamingtjenensten Netflix har de seneste par år arbejdet på en dybdegående dokumentarserie om Prins Harry og Meghan Markle, hertuginden af Sussex.

Dokumentaren var sat til at få premiere i december – i forlængelse af premieren på ‘The Crown’ sæson 5, som er baseret på historiske begivenheder i det engelske kongehus.

Nu har Netflix imidlertid følt sig presset til at udskyde dokumentarserien til 2023 efter kritik fra den tidligere premiereminister John Major.

Det bekræfter Netflix til det amerikanske medie Deadline.

John Major mener, at Netflix “kaster Dronning Elizabeth under bussen” og at det tilmed sker alt for tæt på dronningens død den 8. september i år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kritikken er ikke tilfaldet direkte til dokumentarserien om Prins Harry og Meghan Marklen, men til den nye sæson af ‘The Crown’ hvor der i et afsnit insinueres, at Kong Charles havde i sinde at vælte Dronning Elizabeth af tronen i begyndelsen af 1990’erne.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Goyo'

John Major udtaler at det aldrig har været på tale og kalder det “ondsindet nonsens.”

Eftersom ‘The Crown’ er meget vigtig for streamingtjenesten og tiltrækker mange medlemmer, har Netflix besluttet at holde fast i premieredatoen på femte sæson, som lander den 9. november, men valgt at udskyde dokumentarserien om Prins Harry og Meghan Markle som et kompromis.

Det er ikke nogle hemmelighed at begivenhederne omkring Prins Harry og Meghan Markle har skabt en del kontroverser i det engelske kongehus, og Netflix ønsker ikke at kaste mere brænde på bålet på nuværende tidspunkt, og derfor virker en udsættelse af dokumentarserien som det rigtige at gøre.

Se ‘The Crown‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar