Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Ego

15/11/2020 | Flixfilm

Se Ego på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Lisa James Larsson
Skuespillere: Martin Wallström, Mylaine Hedreul, Sissela Kyle, Peter Andersson
Spilletid: 105 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Efter at have mistet synet i en ulykke er den egoistiske Sebastian dybt fortvivlet, indtil den personlige assistent Mia ankommer for at udfordre hans syn på livet.

Ego havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Ego på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ego ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ego stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ego, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ego er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar