Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Ehrengard: The Art of Seduction

Ehrengard: The Art of Seduction

14/09/2023 | Flixfilm

Ehrengard: The Art of Seduction på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Bille August
Skuespillere: Sidse Babett Knudsen, Mikkel Boe Følsgaard, Emilie Kroyer Koppel
Spilletid: 94 min
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: N/A

Handling: En ekspert i kærligheden skal lære storhertugindens generte søn forførelsens kunst, men havner i en skandale – og sin egen romance.Se Ehrengard: The Art of Seduction på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Ehrengard: The Art of Seduction (Ehrengard: Forførelsens kunst) havde premiere på Netflix Danmark den 14. september, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ehrengard: The Art of Seduction på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Ehrengard: The Art of Seduction (Ehrengard: Forførelsens kunst) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ehrengard: The Art of Seduction stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ehrengard: The Art of Seduction, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ehrengard: The Art of Seduction (Ehrengard: Forførelsens kunst) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar